Küldetéseink: OLD FIRENZE KÜLDETÉS

Az első, és egyben az egyik kedvenc küldetésünk. Az évszám 1973, amikor még javában működött a budai várnegyedben a híres nevezetes Old Firenze bár, amelynek falai még ma is sok izgalmas és rejtélyes történetet mesélnének nekünk.

Kitalált történetünk középpontjában egy fiatal nő meggyilkolása áll. Lassan kiderül a nő személyazonossága, és sikerül azonosítani azokat a személyeket is, akik kapcsolatban álltak vele, és akiknek érdekükben állhatott a gyilkosság.

A háttérben különös figurák tűnnek fel, akiket akár közös szenvedélyük, munkahelyük, vagy a meggyilkolt nő iránt táplált érzelmeik kötnek össze. Közülük kell kiválasztani a gyilkost.

A nyomozás során bejárjátok a történelmi várnegyed ikonikus helyszíneit, hogy minél több információt szerezzetek a bűntényről és az elkövetőről. Körülbelül másfél órás séta és nyomozás után reméljük, hogy kiderítitek, ki volt a tettes.

A nyomozáshoz, ahogy a többi Budapesti Helyszínelők nyomozáshoz minden segítséget és információt megkaptok, nincs szükség okos telefonra vagy egyéb eszközökre. Mindösszesen a logikátokat és képzelőerőtöket kell használnotok. Legyen ez egy izgalmas, rejtélyes, offline nyomozás, egy kellemes séta barátaitokkal vagy családtagjaitokkal! Indulhat a nyomozás?

Budapesti Helyszínelők: Old Firenze Küldetés
Budapesti Helyszínelők: Old Firenze Küldetés

Közzétéve: bphelyszinelok

Imádjuk a rejtélyeket, és imádjuk Budapestet. Kültéri kincskeresés és nyomozás Budapesten. Legyél te is helyszínelő!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s