Már foglalható: családi HÚSVÉTI KÜLDETÉS

Egyedi húsvéti kalandra invitáljuk az egész családot: közös kültéri nyomozásra, tojás- és kincskeresésre hívunk benneteket. Induljatok felfedező útra a Budai Várnegyedben, keressétek meg Nyúl Béla elveszett tojásait, fejtsétek meg a feladatokat, kövessétek a térképet!

A történet szerint bejelentés érkezett, amely szerint szegény Nyúl Béla tojásait egy ismeretlen tettes az éjszaka leple alatt ellopta. Az a feladatotok, hogy játékos feladatok megoldása során Nyúl Béla összes tojását visszaszerezzétek, minden tojásért ajándék jár. A küldetés során segítséget fogtok kapni az erdők és mezők állataitól, Nyúl Béla pedig végigkísér benneteket az utatokon. Igazi tojáskereső program, feladatokkal, feladványokkal és ajándékokkal a gyerekeknek.

Küldetésünk elérhető óvodás korú, olvasni még nem tudó (4-6 éves), illetve kisiskolás (7-9 éves), olvasni és számolni már kicsit vágy akár jobban tudó gyerekeknek is. A program limitált ideig foglalható április 2. és 5. között. A HÚSVÉTI KÜLDETÉST itt tudod lefoglalni, ide kattintva pedig kapcsolatba tudsz lépni velünk további részletekért.

Közzétéve: bphelyszinelok

Imádjuk a rejtélyeket, és imádjuk Budapestet. Kültéri kincskeresés és nyomozás Budapesten. Legyél te is helyszínelő!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s