Élő szereplős rejtélyeinkről

Gyakran kérdezitek, mit érdemes tudni a rejtélyekről és a nyomozójátékokról, most néhány pontban összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat az élő szereplős játékokról.

 1. Mindegyik nyomozásunk egyedi és privát, nem vonunk össze csoportokat, így tényleg csak azokkal a családtagjaiddal vagy barátaiddal nyomoztok együtt, akikkel szeretnél.
 2. A lefoglalt időpontban egy előre megadott helyszínen várja csapatotokat egy játékmester, aki a játék végéig mellettetek van, akár láthatóan, akár láthatatlanul. Ő segít a küldetés teljesítésében és tőle kapjátok meg a szükséges eszközöket. Ez azt is jelenti, hogy sosem vagytok egyedül, a játékmester bármikor tud nektek segíteni.
 3. A játékhoz minden szükséges eszközt mi biztosítunk, ezeket persze folyamatosan fertőtlenítjük és cseréljük, mert fontos nekünk is a biztonság.
 4. Mi arra törekszünk, hogy a nyomozás egy igazi offline kikapcsolódás legyen, ezért nincs szükség okos telefonra vagy bármilyen más eszközre. A játék során a logikátokra, kreativitásotokra és lelkesedésetekre tudtok hagyatkozni.
 5. A nyomozás során egy-egy rejtélyt kell felderítenetek, és a rejtély felderítéséhez segítségeket kaptok, amiket főleg logikai feladványok megoldásával értek el. Nincs szükség egyik témában sem különleges előzetes ismeretekre vagy tudásra.
 6. Minden nyomozás egyben egy séta is egy-egy hangulatos budapesti helyszínen, általában maximum 2-3 km-t sétálunk (kivéve, ha útközben nagyon eltévednétek, akkor lehet, hogy egy kicsit többet :)). A nyomozás körülbelül 1,5 – 2 órás tevékenység.
 7. Időpontfoglalás szükséges! Általában a hétvégi időpontjaink főleg szép idő esetén gyorsan megtelnek, ezért ajánljuk, hogy mielőbb lépj velünk kapcsolatba!
 8. Azt gondoljuk, hogy 4-5 fő tud hatékonyan együtt dolgozni egy-egy küldetés során, de természetesen nincs létszámkorlát, így annyian játszhattok együtt, ahányan csak szeretnétek!
 9. Nyomozásainkat ajándékutalvány formájában is megrendelheted, amennyiben különleges élménnyel szeretnéd meglepni ismerőseidet, családtagjaidat.
 10. Nagyon szeretjük a rendelésre készített rejtélyeket, ezért ha különleges programot szerveznél családodnak, barátaidnak, kollégáidnak, akkor rendelj tőlünk egyedi rejtélyt!
 11. Nyomozásainkat a témaválasztás miatt elsősorban 14 évesnél idősebbeknek ajánljuk, de foglalhattok nálunk családi kincskeresést (BORZ-alom a BELVÁROSBAN), vagy rendelhettek egyedi rejtélyt is.

Jelenleg az Old Firenze, a Szépművészeti,a Piros Pepi és a BORZ-alom a BELVÁROSBAN küldetést tudjátok megrendelni, és készülőben a Drága Miska bácsi rejtélyünk, reméljük, hogy hamarosan találkozunk, hogy együtt tudjunk játszani!

Néhány kép az áprilisi nyomozásainkról:

Közzétéve: bphelyszinelok

Imádjuk a rejtélyeket, és imádjuk Budapestet. Kültéri kincskeresés és nyomozás Budapesten. Legyél te is helyszínelő!

Élő szereplős rejtélyeinkről” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s