Családi nyomozás: BORZ-alom a BELVÁROSBAN

A Húsvéti Küldetésünk sikere után határoztuk el, hogy készítünk egy újabb családi kincskereső programot, és örömmel jelentjük be, hogy május 29-től foglalható a BORZ-alom a BELVÁROSBAN küldetésünk.

A történet főszereplői a kis borzgyerekek, akik a Visegrádi-hegységből látogattak Budapestre, és annyira elkápráztatja őket a nagyváros, hogy nem akarnak hazamenni. A szüleik viszont aggódnak, és azt szeretnék, ha minél előbb hazatérne mind a nyolc kis borzkölyök. Ezért az Állati Nyomozóirodát bízták meg azzal a feladattal, hogy összegyűjtsék a gyerekeket, és hazaküldjék őket.

A küldetés elérhető kisebb (ovis korú) vagy nagyobb (kisiskolás) gyerekeknek, akiknek különböző nehézségű feladatokat kell megoldaniuk, és persze a küldetés során sok kis meglepetésben lesz részük.

A családi kincskeresés és nyomozás a család minden tagjának szuper kikapcsolódás, egy nagy közös játék, amiben fontos az együttműködés és az együtt gondolkodás. A gyerekek a korosztályuknak megfelelő izgalmas feladatokat kapnak, közben pedig bejárják a Nemzeti Múzeum környékét (körülbelül 1,5 km séta). A program időtartama maximum másfél-két óra.

Május utolsó hétvégéjén a gyerekeket ünnepeljük, ezért a küldetésünk május 29-től foglalható. Mi nagyon várjuk a mini-detektíveket, lépjetek velünk kapcsolatba, ha további információra van szükségetek, vagy foglaljátok le a küldetést a weboldalunkon. Kezdődhet a kaland?

Borzalom a Belvárosban
Borzalom a Belvárosban

Közzétéve: bphelyszinelok

Imádjuk a rejtélyeket, és imádjuk Budapestet. Kültéri kincskeresés és nyomozás Budapesten. Legyél te is helyszínelő!

One thought on “Családi nyomozás: BORZ-alom a BELVÁROSBAN

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s