Rejtélyek rendelésre: Mister Twister Laboratóriuma

Szülinapi zsúrra kaptunk meghívást és megbízást, a hétéves kislány és 6-8 éves barátai vettek részt z otthoni küldetésen, amely Mister Twister laboratóriumában játszódott. A megbízásban fontos volt, hogy legyen a küldetésben állat (lehetőleg kiskutya), legyenek matekos feladatok, és legyen a szobában sötét.

Ezt leszámítva szabad kezet kaptunk, így született meg a szórakozott vegyész karaktere, aki mindenfelé veszélyes mérgeket tesz különféle váratlan helyekre, és eldugja a hétévesek ajándékát. Voltak logikai feladatok, lakatnyitás, kódolvasás, titkos térkép puzzle formában, és sok-sok titkos jel a falakon és mindenhol a laboratóriumban. Összesen 12 gyerek játszott velünk, akik két csapatban dolgoztak, és voltak olyan feladatok, amikben együtt is kellett működnie a két csapatnak.

Az utólagos visszajelzések alapján a gyerekek nagyon jól érezték magukat, volt izgalom, feszültség, lelkesedés és boldog büszkeség, amikor végül megoldották a feladatokat és a teljes rejtélyt, és megtalálták az ajándékot. A résztvevő gyerekek mindegyike egy egyedi Mister Twister foglalkoztató füzetet is kapott a játék végén.

Írj nekünk, ha érdekel Mister Twister laboratóriuma, vagy bármilyen hasonló küldetés! Ez a küldetés jelenleg 1, 2 vagy 4 csapat részére elérhető.

Közzétéve: bphelyszinelok

Imádjuk a rejtélyeket, és imádjuk Budapestet. Kültéri kincskeresés és nyomozás Budapesten. Legyél te is helyszínelő!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s