Ajándékutalvány

Ajándékozz nyomozást! Lepd meg ismerőseidet, családtagjaidat egy fantasztikus kültéri kalanddal!

Tudnivalók: Az ajándékutalvány a kiállítást követő 1 éven belül bármikor felhasználható, az ajándékozott tud időpontot foglalni nálunk emailben. Választhatsz konkrét küldetést, vagy rábízhatod az ajándékozottra, melyik programot választja.


Budapesti Helyszínelők ajándékkártya

14.900 Ft

Élő szereplős társasjáték és nyomozó kaland Budapesten: beváltható bármelyik Budapesti Helyszínelők küldetésre.

A nyomozás során egy látható vagy láthatatlan játékmester kíséri utatokat. Különböző eszközök segítségével kulcsokkal, kódokkal kerültök majd egyre közelebb a bűnügy megoldásához.


14.900 Ft

Élő szereplős társasjáték és nyomozó kaland a történelmi Várnegyedben.

1973. április 4-én hajnalban egy ismeretlen nő holttestére bukkantak a Várnegyedben. Lassan feltárul előttetek a hölgy múltja és titokzatos jelene, és kiderítitek, mi köze a hírhedt Old Firenze bárhoz, ki kívánhatta halálát, és mi volt a gyilkos eszköz.


Piros Pepi küldetés ajándékkártya

14.900 Ft

Élő szereplős társasjáték és nyomozó kaland a Szent István Bazilika környékén.

1914 januárjában Piros Pepi eltűnése az egész környéket megdöbbenti. A gyanúsítottak száma pedig egyre csak nő. Mi állhat a háttérben? Pénz, szerelem, féltékenység? És vajon sikerül időben megoldani a titokzatos rejtélyt?


Szépművészeti küldetés ajándékkártya

14.900 Ft

Élő szereplős társasjáték és nyomozó kaland a Városligetben.

1983 novemberében hét, felbecsülhetetlen értékű festmény tűnt el a felújítás alatt álló Szépművészeti Múzeumból. Vajon sikerül megtalálnotok a festményeket? Kik az elkövetők? És ki a megbízó?


BORZ-alom a belvárosban küldetés ajándékkártya

10.900 Ft

Budapesti Helyszínelők élő szereplős városi nyomozás.

A nyolc kis borzgyerek kirándulni érkezett Budapestre a Visegrádi-hegységből. Annyira jól érzik magukat a nagyvárosban, hogy nem akarnak hazamenni. A küldetésetek, hogy Budapest belvárosában megtaláljátok az összes kis borzkölyköt, majd a borz mobilban hazaküldjétek őket.


BUDAPESTI HELYSZÍNELŐK

Imádjuk a rejtélyeket, és imádjuk Budapestet. Kültéri kincskeresés és nyomozás Budapesten. Legyél te is helyszínelő!

Email: bphelyszinelok@gmail.com