Megújult és új nyomozófüzeteink

Sajnos kicsit tovább tartott, mint szerettük volna, de már megérkeztek a nyomdából a friss, ropogós, új nyomozófüzetek.

A Kávéházi Küldetés új formátumban elérhető, továbbra sem könnyű nyomozás, de bátran ajánljuk a kihívást keresőknek, akik szívesen erednek egy eltűnt ékszer nyomába Budapest belvárosában.

Az Old Firenze pedig egy teljesen új nyomozófüzet, igazából sem a történet, sem a feladatok nem hasonlítanak a népszerű élőszereplős nyomozásunkhoz, csak az Old Firenze Bár a közös a két nyomozásban. Újak a szereplők, új a történet. Ez egy közepesen nehéz nyomozás, amit szívesen ajánlunk kezdő nyomozóknak is.

Reméljük, hogy tetszeni fognak a régi-új kiadványok, nagyon jó nyomozásokat kívánunk!!

Nyomozófüzetek

Nagyon köszönjük a sok-sok rendelést, úgy tűnik, hogy a Szentendrei Festő Rejtélye a legnagyobb siker így az év végén. Annyira, hogy most adtuk postára az utolsó példányt, ezért egy pár napot várni kell az új szállítmányra. A Kávéházi Küldetésből új kiadást készítünk, így az most még egy ideig nem elérhető, de továbbra is tudtok rendelni 1-2-3 Gyilkosságok, Könyvelő Halála, Szabadság Híd Rejtélye, Szépművészeti Rejtély és Akarattyai Küldetés nyomozófüzeteinkből, és az angol nyelvű nyomozófüzetekből is van készleten.

Sietünk nagyon feltölteni az összes készletet, pár nap türelmet kérünk, Karácsony előtt biztosan tudunk még küldeni a füzetekből 🙂

Anna és Juli

Posta nélkül kicsit nehezebb lesz :(

Minket is meglehetősen kellemetlenül érint a tömeges posta bezárás, egészen pontosan mindkét postát bezárták a környékünkön (az egyiket elvileg csak átmenetileg, ezért még van remény). Így kicsit körülményesebbé vált a nyomozófüzetek feladása, de megoldjuk. Lehet, hogy a délután 6-kor megrendelt nyomozófüzet nem lesz másnap reggelre a postaládátokban, de továbbra is 24 órán belül feladjuk a megrendelt füzeteket.

Jó nyomozást kívánunk mindenkinek!

Anna és Juli

Rejtélyek Rendelésre: Sweet Heist nyomozófüzet angolul

Rendelésre készítettük a nyomozófüzeteket, összesen 40 detektív vett részt ebben a nyomozásban, ők alkották a Dobos C. József, Émile Gerbeaud, Gombóc Artúr és Túró Rudi csapatokat.

A rejtély során Magyarország kakaóbab készletét kell megtalálniuk a résztvevőknek, a négy különböző csapat különböző részfeladatokat teljesít. Fontos az önálló és a közös munka is, a négy csoportnak közös feladataik is vannak. A nyomozás Pest belvárosából indul és a Vásárcsarnoknál ér véget.

Sweet Heist Küldetés
Sweet Heist Küldetés

Rejtélyek Rendelésre: Barakka Kalandjai

Szülinapi meglepetésre készült az új nyomozásunk a Budai Várnegyedben, 11-12 éves gyerekeknek készítettük a rejtélyt. A cél az volt, hogy két csapat egymással párhuzamosan, és egymással együttműködve oldják meg a feladatokat.

Nyomozásuk során a jó és a gonosz varázsló nyomába eredtek, hogy megtalálják a környéken élőktől ellopott értékeket. A kincseket a Várnegyed ikonikus épületeinél találták meg, amelyekről sok értékes információt is gyűjtöttek a nyomozás során.

Barakka Kalandjai Küldetés
Barakka Kalandjai Küldetés

Áprilisi kedvezményes napok: április 25. és 27. között

 30% kedvezmény minden magyar nyelvű nyomozásunkra: nyomozófüzetekre és élő szereplős nyomozó játékokra egyaránt! Nyomozófüzetek 3.430 Ft-tól, élő szereplős nyomozások 10.430 Ft-tól. 

A legszuperebb városi nyomozós játékok Budapesten, Szentendrén és Balatonakarattyán!

Áprilisi kedvezmények
Áprilisi kedvezmények

Márciusi kedvezményes napok: március 23. és 25. között

🕵️ 30% kedvezmény minden magyar nyelvű nyomozásunkra: nyomozófüzetekre és élő szereplős nyomozó játékokra egyaránt! Nyomozófüzetek 3.430 Ft-tól, élő szereplős nyomozások 10.430 Ft-tól. 🕵️

🕵️‍♀️ A legszuperebb városi nyomozós játékok Budapesten, Szentendrén és Balatonakarattyán! 🕵️‍♀️

Márciusi kedvezmények
Márciusi kedvezmények

Februári kedvezményes napok: február 21. és 23. között

🕵️ 30% kedvezmény minden magyar nyelvű nyomozásunkra: nyomozófüzetekre és élő szereplős nyomozó játékokra egyaránt! Nyomozófüzetek 3.430 Ft-tól, élő szereplős nyomozások 10.430 Ft-tól. 🕵️

🕵️‍♀️ A legszuperebb városi nyomozós játékok Budapesten, Szentendrén és Balatonakarattyán! 🕵️‍♀️

Városi nyomozások 30% kedvezménnyel
Városi nyomozások 30% kedvezménnyel

Nyomozás angolul

Régóta kérdezitek tőlünk, hogy mikor lesz angol nyelvű nyomozásunk… Hát most az a jó hírünk, hogy az 1-2-3 Gyilkosságok és a Szépművészeti nyomozófüzetek immár angol nyelven is elérhetőek. 🕵️🕵️‍♀️🕵️

Először egy könnyebb és egy nehezebb nyomozófüzetnek készítettük el az angol nyelvű változatát, és hamarosan egy közepes nehézségű nyomozófüzet is megvásárolható lesz angolul.

Sőt, a nem túl távoli jövőben élő szereplős nyomozójátékkal is készülünk angolul, az Old Firenze jelenleg a legnépszerűbb nyomozásunk, így annak angol nyelvű változata is elérhető lesz. Figyeljétek a blogot vagy a Facebook oldalunkat további részletekért!

Nyomozófüzetek angolul - Budapesti Helyszínelők
Nyomozófüzetek angolul – Budapesti Helyszínelők

3 napig 3.000 Ft minden nyomozófüzet

Rendeljetek nyomozófüzetet január 26. és január 28. között, 3.000 Ft-os áron, ami a postaköltséget is tartalmazza. A két új (Könyvelő Halála, Szabadság híd Rejtélye) küldetés mellett a régi nyomozófüzetek (1-2-3 Gyilkosságok, Akarattyai Küldetés, Kávéházi Rejtély, Szentendrei Festő Rejtélye, Szépművészeti Rejtély) is kedvezményes áron rendelhetőek meg.

Továbbra is minden információt megtaláltok a nyomozófüzetes nyomozásokról ebben a posztban.