Rejtélyek Rendelésre: Sweet Heist nyomozófüzet angolul

Rendelésre készítettük a nyomozófüzeteket, összesen 40 detektív vett részt ebben a nyomozásban, ők alkották a Dobos C. József, Émile Gerbeaud, Gombóc Artúr és Túró Rudi csapatokat.

A rejtély során Magyarország kakaóbab készletét kell megtalálniuk a résztvevőknek, a négy különböző csapat különböző részfeladatokat teljesít. Fontos az önálló és a közös munka is, a négy csoportnak közös feladataik is vannak. A nyomozás Pest belvárosából indul és a Vásárcsarnoknál ér véget.

Sweet Heist Küldetés
Sweet Heist Küldetés

Rejtélyek Rendelésre: Barakka Kalandjai

Szülinapi meglepetésre készült az új nyomozásunk a Budai Várnegyedben, 11-12 éves gyerekeknek készítettük a rejtélyt. A cél az volt, hogy két csapat egymással párhuzamosan, és egymással együttműködve oldják meg a feladatokat.

Nyomozásuk során a jó és a gonosz varázsló nyomába eredtek, hogy megtalálják a környéken élőktől ellopott értékeket. A kincseket a Várnegyed ikonikus épületeinél találták meg, amelyekről sok értékes információt is gyűjtöttek a nyomozás során.

Barakka Kalandjai Küldetés
Barakka Kalandjai Küldetés

Áprilisi kedvezményes napok: április 25. és 27. között

 30% kedvezmény minden magyar nyelvű nyomozásunkra: nyomozófüzetekre és élő szereplős nyomozó játékokra egyaránt! Nyomozófüzetek 3.430 Ft-tól, élő szereplős nyomozások 10.430 Ft-tól. 

A legszuperebb városi nyomozós játékok Budapesten, Szentendrén és Balatonakarattyán!

Áprilisi kedvezmények
Áprilisi kedvezmények

Márciusi kedvezményes napok: március 23. és 25. között

🕵️ 30% kedvezmény minden magyar nyelvű nyomozásunkra: nyomozófüzetekre és élő szereplős nyomozó játékokra egyaránt! Nyomozófüzetek 3.430 Ft-tól, élő szereplős nyomozások 10.430 Ft-tól. 🕵️

🕵️‍♀️ A legszuperebb városi nyomozós játékok Budapesten, Szentendrén és Balatonakarattyán! 🕵️‍♀️

Márciusi kedvezmények
Márciusi kedvezmények

Februári kedvezményes napok: február 21. és 23. között

🕵️ 30% kedvezmény minden magyar nyelvű nyomozásunkra: nyomozófüzetekre és élő szereplős nyomozó játékokra egyaránt! Nyomozófüzetek 3.430 Ft-tól, élő szereplős nyomozások 10.430 Ft-tól. 🕵️

🕵️‍♀️ A legszuperebb városi nyomozós játékok Budapesten, Szentendrén és Balatonakarattyán! 🕵️‍♀️

Városi nyomozások 30% kedvezménnyel
Városi nyomozások 30% kedvezménnyel

Nyomozás angolul

Régóta kérdezitek tőlünk, hogy mikor lesz angol nyelvű nyomozásunk… Hát most az a jó hírünk, hogy az 1-2-3 Gyilkosságok és a Szépművészeti nyomozófüzetek immár angol nyelven is elérhetőek. 🕵️🕵️‍♀️🕵️

Először egy könnyebb és egy nehezebb nyomozófüzetnek készítettük el az angol nyelvű változatát, és hamarosan egy közepes nehézségű nyomozófüzet is megvásárolható lesz angolul.

Sőt, a nem túl távoli jövőben élő szereplős nyomozójátékkal is készülünk angolul, az Old Firenze jelenleg a legnépszerűbb nyomozásunk, így annak angol nyelvű változata is elérhető lesz. Figyeljétek a blogot vagy a Facebook oldalunkat további részletekért!

Nyomozófüzetek angolul - Budapesti Helyszínelők
Nyomozófüzetek angolul – Budapesti Helyszínelők

3 napig 3.000 Ft minden nyomozófüzet

Rendeljetek nyomozófüzetet január 26. és január 28. között, 3.000 Ft-os áron, ami a postaköltséget is tartalmazza. A két új (Könyvelő Halála, Szabadság híd Rejtélye) küldetés mellett a régi nyomozófüzetek (1-2-3 Gyilkosságok, Akarattyai Küldetés, Kávéházi Rejtély, Szentendrei Festő Rejtélye, Szépművészeti Rejtély) is kedvezményes áron rendelhetőek meg.

Továbbra is minden információt megtaláltok a nyomozófüzetes nyomozásokról ebben a posztban.

Dupla nyomozás ajándékba – kedvezményes áron

December 7 és 15 között kedvezményes áron, 10.500 Ft-ért vásárolhatjátok meg ajándékutalványainkat. Választhattok konkrét küldetést, vagy az ajándékozott eldöntheti, melyik élő szereplős nyomozásunkat választja.

A küldetés végén pedig az ajándékozott még egy nyomozófüzetet is kap tőlünk ajándékba.

Januárban HÁROM új nyomozófüzettel és KÉT új élő szereplős nyomozással jelentkezünk! Természetesen az ajándékutalvány ezekre a küldetésekre is beváltható lesz. Gyertek velünk nyomozni!

Anna és Juli mesélnek az OLD FIRENZE küldetésről

Nézzétek meg a videónkat, reméljük, hogy kedvet csinál egy közös nyomozáshoz! Az OLD FIRENZE küldetésünket itt tudjátok lefoglalni.

Izgalmas városi nyomozó programok a Budapesti Helyszínelőktől

Nyomozófüzeteinkkel bármilyen nektek megfelelő időpontban önállóan tudtok nyomozni, a küldetésekhez minden eszközt és nyomot megkaptok a nyomozófüzettel. Jelenleg az 1-2-3 Gyilkosságok, az Akarattyai, a Kávéházi, a Szentendrei festő és a Szépművészeti küldetések érhetőek el.Élő szereplős nyomozásaink során pedig szabadtéren élhetitek át a szabadulószoba élményt, nyomokat kell keresnetek és rögzítenetek, hogy a végén megoldjátok valamelyik rejtélyünket. A Várnegyedben az Old Firenze, a Bazilika környékén Piros Pepi, a Városligetben a Szépművészeti, a Nemzeti Múzeum környékén pedig a családi BORZ-alom a belvárosban rejtélyünkkel tudtok játszani velünk.

#BudapestiHelyszínelők#VárosiNyomozások#ProgramAjánló#BudapestiProgramok

Budapesti Helyszínelők Küldetések
Budapesti Helyszínelők Küldetések