Foglalási Szabályzat

Foglalási és lemondási szabályzat, részvételi feltételek és felelősség kizárása

Élő szereplős rejtélyek

Felhasználó a Rejtélyek megrendelésekor a foglalás gombra kattintva magára nézve kötelező érvényűnek fogadja el a BudapestiHelyszinelok.com foglalási szabályzatát és adatvédelmi tájékoztatóját.

A foglaláskor Felhasználó köteles valós adatokat megadni (különös tekintettel a név, cím és email cím mezőkre), a BudapestiHelyszinelok.com nem vállal felelősséget a tévesen vagy pontatlanul megadott adatok miatt keletkező károkért. A foglalási folyamat során megadott adatokat a BudapestiHelyszinelok.com kizárólag a számla kiállításához és a Felhasználó általi megrendelés teljesítéséhez szükséges kapcsolatfelvételre, és csak a megrendelés teljesítéséig kezeli.

A foglalást a BudapestiHelyszinelok.com 24 órán belül visszaigazolja, és a szolgáltatásról elektronikus számlát állít ki és küld el emailben a Felhasználó részére. A számla pénzügyi teljesítést követően legkésőbb 24 órán belül BudapestiHelyszinelok.com emailben megküldi Felhasználó részére a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges valamennyi információt. Amennyiben 24 órán belül email visszaigazolás BudapestiHelyszinelok.com részéről nem érkezik, úgy a foglalás nem kerül rögzítésre a BudapestiHelyszinelok.com rendszerében.

A megrendelést Felhasználó a bphelyszinelok@gmail.com címre küldött emailben tudja lemondani. A lemondásról 24 órán belül BudapestiHelyszinelok.com emailben küld visszaigazolást. A foglalási időpontot megelőző 72 óráig a lemondás díjmentes, a Felhasználó által megfizetett díj teljes összege visszatérítésre kerül. 72 órán belüli lemondás esetén a megfizetett díjat a BudapestiHelyszinelok.com nem téríti vissza, de Felhasználó választhat új időpontot a szolgáltatás teljesítésére, 90 naptári napon belül.

Amennyiben a BudapestiHelyszinelok.com kényszerül a foglalás törlésére, úgy a Felhasználó által megfizetett díj teljes összege visszatérítésre kerül, időbeli korlát nélkül, továbbá Felhasználó egy vouchert kap, amivel a törlésre került szolgáltatást 90 naptári napon belül igénybe veheti. Ez nem vonatkozik a BudapestiHelyszinelok.com-nak fel nem róható esetekre (ide tartoznak például – de nem kizárólagosan – szélsőséges időjárási körülmények, egészségügyi veszélyhelyzet vagy a helyszínt érintő korlátozások).

A BudapestiHelyszinelok.com játékaiban való részvétel minden résztvevő saját felelőssége, az abból eredő vagy eredeztethető károkért (személyi, vagyoni, egyéb) a BudapestiHelyszinelok.com felelősséget nem vállal. A BudapestiHelyszinelok.com játékaiban 14 év alatti személyek csak és kizárólag nagykorú felügyelete mellett vehetnek részt. A játékok során valamennyi, a játék időtartamára a résztvevők rendelkezésére bocsátott eszköz kizárólagosan a BudapestiHelyszinelok.com tulajdonát képezi, ezeket a játék végén a résztvevők kötelesek a helyszínen a játékmesternek visszaadni. Minden résztvevő vállalja, hogy a használatába ideiglenesen átadott eszközökre vigyáz, és eltűnésük vagy megrongálódásuk esetén arányos anyagi felelősséget vállal.

Nyomozófüzetek

Felhasználó a nyomozófüzetek megrendelésekor a megrendelés gombra kattintva magára nézve kötelező érvényűnek fogadja el a BudapestiHelyszinelok.com foglalási szabályzatát és adatvédelmi tájékoztatóját.

A megrendeléskor Felhasználó köteles valós adatokat megadni (különös tekintettel a név, cím és email cím mezőkre), a BudapestiHelyszinelok.com nem vállal felelősséget a tévesen vagy pontatlanul megadott adatok miatt keletkező károkért. A megrendelési folyamat során megadott adatokat a BudapestiHelyszinelok.com kizárólag a számla kiállításához és a Felhasználó általi megrendelés teljesítéséhez szükséges kapcsolatfelvételre, és csak a megrendelés teljesítéséig kezeli.

A megrendelést a BudapestiHelyszinelok.com 24 órán belül visszaigazolja, és a szolgáltatásról elektronikus számlát állít ki és küld el emailben a Felhasználó részére. A számla pénzügyi teljesítést követően legkésőbb 24 órán belül BudapestiHelyszinelok.com postán megküldi a megrendelt nyomozófüzetet a Felhasználó által megadott szállítási címre (kivéve személyes átvétel esetén). Amennyiben 24 órán belül email visszaigazolás BudapestiHelyszinelok.com részéről nem érkezik, úgy a megrendelés nem kerül rögzítésre a BudapestiHelyszinelok.com rendszerében.