Kapcsolat

Írj nekünk, ha rejtélyeinkkel kapcsolatban bármilyen kérdésed van, vagy egyedi rejtélyt szeretnél rendelni tőlünk!

Írj nekünk emailt!


Ne maradj le híreinkről!

Küldj üzenetet!

Rólunk

Budapesti Helyszínelők: Anna

Anna

20 éve nyelvtanár vagyok, a tanítás mellett pedig városnéző túrákat vezetek Budapesten. 

Mindig is fontos szerepe volt a  játéknak az órákon és a  túrákon is. Hiszem, hogy a kiegyensúlyozott élet elengedhetetlen része a játék, ami egész életünket végigkíséri. 

A testvéremmel együtt pont azért találtuk ki a Budapesti Helyszínelőket, hogy játszhassunk, és hogy a játék örömét átadhassuk másoknak is.  Azt gondoltuk, hogy ebben a rohanó világban jólesik néha megállni, elfelejteni a napi problémákat és belefeledkezni egy játékba, ami a csodálatos és szuperizgalmas Budapest bizonyos részein vezeti körbe a kalandvágyó és játékszerető embereket.

Budapesti Helyszínelők: Juli

Juli

Idegenvezető vagyok, minden nap a csodálatos Budapest utcáin sétálok. Szeretem, amikor helyiek, vagy idelátogató külföldiek rácsodálkoznak Budapest rejtett szépségeire. 

Imádom a rejtélyeket és a krimiket, a családommal sokat játszunk nyomozós társasokat. Nagy boldogság, hogy a Budapesti Helyszínelőket a testvéremmel és a fiammal találtuk ki, mert a közös játék így részben a családban marad.

Az együtt töltött időnél nincs értékesebb, és a játék minden korosztályban fontos, ezért örülök, hogy olyan társasjátékokat fejlesztettünk, ahol egy budapesti séta során lehet együtt nyomozni és felfedezni.