BORZ-alom A BELVÁROSBAN KÜLDETÉS

A nyolc kis borzgyerek kirándulni érkezett Budapestre a Visegrádi-hegységből. Annyira jól érzik magukat a nagyvárosban, hogy nem akarnak hazamenni. A szüleik azonban aggódnak, és az Állati Nyomozóirodát bízták meg a feladattal, hogy megtalálják, és hazaküldjék a kicsiket.

A küldetésetek, hogy Budapest belvárosában megtaláljátok az összes kis borzkölyköt, majd a borz mobilban hazaküldjétek őket.

Küldetésünk elérhető óvodás korú, olvasni még nem tudó (4-6 éves), illetve kisiskolás (7-9 éves), olvasni és számolni már kicsit vagy akár jobban tudó gyerekeknek is.

Élő szereplős játék, ahol játékmester segíti láthatóan vagy láthatatlanul nyomozásotokat. A nyomozáshoz szükséges eszközöket a játék idejére a helyszínen biztosítjuk.

Körülbelül másfél-két órás program a Nemzeti Múzeum környékén, összesen 1-2 km séta.

Élő szereplős nyomozásainkról minden hasznos és fontos információt megtalálsz itt.

Nehézségi szint: 5/1

Küldetés ára: 10.900 Ft / csapat


Időpontfoglalás feltétlenül szükséges! Válasszatok ki egy napot a lenti naptárban, mi pedig hamarosan visszajelzünk, hogy azon a napon mikor tudunk együtt nyomozni. Ajándékba adnád a küldetést? Vásárolj Ajándékutalványt!

A Foglalás gombra kattintva vállalod, hogy elfogadod a Foglalási szabályzatot.


Foglalás (a foglalás beérkezése után emailben küldjük a számlát):


Imádtuk! A gyerekek BORZasztóan élvezték.

A BORZ-alom A BELVÁROSBAN KÜLDETÉS történet és valamennyi a történetben szereplő karakter és a küldetésben szereplő feladat egységesen a Budapesti Helyszínelők szellemi terméke.