OLD FIRENZE* KÜLDETÉS

1973. április 4-én hajnalban egy ismeretlen nő holttestére bukkantak a Várnegyedben. Lassan feltárul előttetek a hölgy múltja és titokzatos jelene, és kiderítitek, mi köze a hírhedt Old Firenze bárhoz, ki kívánhatta halálát, és mi volt a gyilkos eszköz.

A játékban 8 helyszínen kell különböző feladatokat megoldani és nyomokat keresni, utolsó feladatként az utolsó helyszínen meg kell adni a titkos, 6 számjegyből álló küldetéskódot, és válaszolni kell 4 küldetéskérdésre.

Élő szereplős játék, ahol játékmester segíti láthatóan vagy láthatatlanul nyomozásotokat. A nyomozáshoz szükséges eszközöket a játék idejére a helyszínen biztosítjuk.

Körülbelül két órás program a történelmi Várnegyedben, összesen 2 km séta.

Élő szereplős nyomozásainkról minden hasznos és fontos információt megtalálsz itt.

Nehézségi szint: 5/3


Küldetés ára: 14.900 Ft / csapat

Időpontfoglalás feltétlenül szükséges! Válasszatok ki egy napot a lenti naptárban, mi pedig hamarosan visszajelzünk, hogy azon a napon mikor tudunk együtt nyomozni. Ajándékba adnád a küldetést? Vásárolj Ajándékutalványt!

A Foglalás gombra kattintva vállalod, hogy elfogadod a Foglalási szabályzatot.


Foglalás (a foglalás beérkezése után emailben küldjük a számlát):

A családdal nyomoztunk, érdekes volt és izgalmas, sikerült megoldani a rejtélyt!!

Nagyon tetszett a helyszín, a történet és a kellékek, izgalmas volt, egy igazi időutazással kombinált nyomozás!

“Izgalmas és szórakoztató program, egy szuper történet mentén, amely garantáltan ötletelésre és gondolkodásra késztet, remekül összekovácsolja a résztvevőket, rengeteg röhögésre nyújt alkalmat, miközben a legklasszabb budapesti látnivalókban gyönyörködhetünk. A zseniális történet és a nyomozáshoz kapott ötletes eszközök visszarepítenek a múltba, szinte látod magad előtt az akkori Budapestet, amely életkortól függően fűszerezi nosztalgiával, romantikával vagy izgalommal a kalandot. Mi kinyomoztuk az eddig elérhető, mindhárom élő szereplős rejtélyt és alig várjuk, hogy legyen újabb! Köszönjük az élményt! 🙂#hidegnemszámít


* Az Old Firenze bar valóban létezett a 70-es években, és ha az öreg falak beszélni tudnának, biztosan sok, még a miénknél izgalmasabb történet is kiderülne. Mi csak inspirációként használtuk az ikonikus helyszínt, a történetet mi írtuk, szereplőink kitalált személyek, bármilyen egyezés a valósággal csak a véletlen műve. A történet és valamennyi a történetben szereplő karakter egységesen a Budapesti Helyszínelők szellemi terméke.