PIROS PEPI* KÜLDETÉS

1914 januárjában Piros Pepi eltűnése az egész környéket megdöbbenti. A gyanúsítottak száma pedig egyre csak nő. Mi állhat a háttérben? Pénz, szerelem, féltékenység? És vajon sikerül időben megoldani a titokzatos rejtélyt?

A játékban 10 helyszínen kell különböző feladatokat megoldani, utolsó feladatként az utolsó helyszínen meg kell adni a titkos, 6 számjegyből álló küldetéskódot, és válaszolni kell 4 küldetéskérdésre.

Élő szereplős játék, ahol játékmester segíti láthatóan vagy láthatatlanul nyomozásotokat. A nyomozáshoz szükséges eszközöket a játék idejére a helyszínen biztosítjuk.

Körülbelül két órás program a Szent István Bazilika környékén, összesen 2 km séta.

Élő szereplős nyomozásainkról minden hasznos és fontos információt megtalálsz itt.

Nehézségi szint: 5/4


Küldetés ára: 14.900 Ft / csapat

Időpontfoglalás feltétlenül szükséges! Válasszatok ki egy napot a lenti naptárban, mi pedig hamarosan visszajelzünk, hogy azon a napon mikor tudunk együtt nyomozni. Ajándékba adnád a küldetést? Vásárolj Ajándékutalványt!

A Foglalás gombra kattintva vállalod, hogy elfogadod a Foglalási szabályzatot.


Foglalás (a rendelés elküldése után emailben küldjük a számlát):

“Voltunk már hasonló nyomozáson, de eddig ez az abszolút kedvenc, nagyon jó volt a helyszín és izgalmas a nyomozás, köszönjük!”

“Szuper izgalmas volt, köszönjük a nyomozást, mi biztosan jövünk még helyszínelni!”

“Nagyon jól éreztük magunkat a helyszínelésen, izgalmas volt a rejtély és a feladatok, csak ajánlani tudom mindenkinek!”


* Piros Pepi története nyomokban emlékeztethet Mágnás Elza történetére a XX. század elejéről. Mi csak inspirációként használtuk az ikonikus karaktert, a történetet mi írtuk, szereplőink kitalált személyek, bármilyen egyezés a valósággal csak a véletlen műve. A történet és valamennyi a történetben szereplő karakter egységesen a Budapesti Helyszínelők szellemi terméke.