SZÉPMŰVÉSZETI* KÜLDETÉS

1983 novemberében hét, felbecsülhetetlen értékű festmény tűnt el a felújítás alatt álló Szépművészeti Múzeumból. Vajon sikerül megtalálnotok a festményeket? Kik az elkövetők? És ki a megbízó?

A játékban 6 helyszínen kell különböző feladatokat megoldani, utolsó feladatként az utolsó helyszínen meg kell adni a titkos, 6 számjegyből álló küldetéskódot, és válaszolni kell 4 küldetéskérdésre.

Élő szereplős játék, ahol játékmester segíti láthatóan vagy láthatatlanul nyomozásotokat. A nyomozáshoz szükséges eszközöket a játék idejére a helyszínen biztosítjuk.

Körülbelül két órás program a Szépművészeti Múzeum környékén, összesen 2 km séta.

Élő szereplős nyomozásainkról minden hasznos és fontos információt megtalálsz itt.

Nehézségi szint: 5/3

Küldetés ára: 14.900 Ft / csapat


Időpontfoglalás feltétlenül szükséges! Válasszatok ki egy napot a lenti naptárban, mi pedig hamarosan visszajelzünk, hogy azon a napon mikor tudunk együtt nyomozni. Ajándékba adnád a küldetést? Vásárolj Ajándékutalványt!

A Foglalás gombra kattintva vállalod, hogy elfogadod a Foglalási szabályzatot.


Foglalás (a foglalás beérkezése után emailben küldjük a számlát):


“Gyerekekkel csináltuk a küldetést, nagy élvezettel keresték a nyomokat, és fejtették meg a rejtélyeket. Jól éreztük magunkat!”

Nem gondoltam, hogy az utcán is lehet szabadulószobázni, de lehet, sőt, fantasztikus program, és tervezzük már a következő nyomozásunkat.

Köszönjük az élményt, szuperül éreztük magunkat, izgalmas volt a nyomozás, és nagyon tetszettek a feladatok!

“Nagyon jó buli, nagyon kedves szervezőkkel, mindenkinek csak ajánlani tudom (és fogom)!”

* 1983-ban valóban elloptak hét festményt a Szépművészetiből, de az elkövetés módját leszámítva nem sok hasonlóság van a valóság és a történetünk között. Mi csak inspirációként használtuk az ikonikus esetet, a kiegészítő történetet mi írtuk, szereplőink kitalált személyek, bármilyen egyezés a valósággal csak a véletlen műve. A történet és valamennyi a történetben szereplő karakter egységesen a Budapesti Helyszínelők szellemi terméke.