Rejtély rendelésre

Bűnügyeinket úgy állítottuk össze, hogy játékosaink egy-egy izgalmas nyomozás során Budapest különböző részeit is felfedezhessék. Célunk, hogy a nyomozás igazi KÜLTÉRI OFFLINE ÉLMÉNY legyen, amely élménynek játékosaink fantáziája szabhat csak határt. A családi küldetéseket leszámítva nyomozásainkat a témák miatt elsősorban 14 éven felülieknek ajánljuk, és emellett szívesen ajánlunk egyedi programot gyerekekkel játszani kívánó családoknak is. KEZDŐDHET A KALAND?

REJTÉLY RENDELÉSRE

Gyilkosság vacsorára? Ékszerrablás a múzeumban? Elrabolták a főnök titkárnőjét? Egyedi megrendelésre bármilyen témában, tetszőleges eszközhasználattal készítünk rejtélyeket. A szabadtéri programok mellett kitelepülést, illetve saját helyszínen vendéglátást is vállalunk.

Kérj ajánlatot! Vagy nézd meg, milyen rejtélyeket készítettünk mostanában!

Sweet Heist Küldetés

Sweet Heist küldetés – angol nyelven

Nyomozófüzet angolul, négy nyomozócsapatnak. A nyomozás során a csapatok feladata, hogy kiderítsék, hogy kik rabolták el Magyarország kakaóbab készletét, a küldetés során sokat tanulnak a magyar csokoládéról és édességekről.

Barakka Kalandjai a Várban Küldetés

Nyomozós és felfedezős játék a Budai Várnegyedben. 11-13 éves korosztálynak ajánljuk a küldetést, amely során a két csapat közösen győzi le Rettenetet a gonosz varázslót, miközben sok mindent megtudnak a Várnegyed épületeiről.

Spectre: titkosügynökök küldetése

A 00-ás titkosügynökök a Budai Várnegyedben keresik az ellenséges ügynököket. Két csoport párhuzamosan keresi a nyomokat, és oldja meg a rejtélyt, a küldetés során közös feladatokat is teljesíteniük kell.

Bermuda Háromszög Küldetés

Bermuda Háromszög Küldetés

14 eves korosztálytól ajánljuk a Budapest belvárosában játszható egyedi küldetésünket. 2, 4, vagy akár 6 csapat tud egymással együttműködve külön-külön és együtt is rejtvényeket megoldani és közösen felfedni a bűnügyet.

Szépművészeti Nyomozófüzet csapatoknak

2, 4 vagy akár 6 csapat is tud együtt nyomozni a Hősök tere és Városliget környékén. A nyomozófüzeteket úgy állítottuk össze, hogy tartalmazzon egyéni és csoportmunka feladatokat is, így a 7 festményt egy nagyobb csapat csak együttműködve tudja megtalálni.

Mister Twister Laboratoriuma szabaduloszoba

Mister Twister Laboratóriuma

Házhoz visszük a szabadulószobát! Logikai feladványok és kincskeresés 6-8 éveseknek. Elérhető 1, 2 vagy 4 csapat részére.

Titkok Titokzatos Parkja küldetés

Titkok Titokzatos Parkja

Igazi szabadtéri kaland 10-12 éveseknek. Kincskeresés, kódfejtés, térkép puzzle és más feladványok megoldása során mentik meg a gyerekek a Parkot a gonosz befektetőktől. Elérhető 2, 3 vagy 4 csapat részére.