1-2-3 GYILKOSSÁGOK* KÜLDETÉS

Rejtélyes gyilkosság történt a budai Várnegyedben. Alighogy a helyszínre értek, és megkezditek a nyomozást, újabb híreket kaptok egy másik gyilkosságról. Még nem tudjátok, mi történt, vajon csak véletlen egybeesés, vagy lehetséges, hogy egy sorozatgyilkos után kell nyomoznotok?

A nyomozás során összesen 8 helyszínt jártok be, amelyek mindegyikén fontos nyomokat és részleteket tudtok összegyűjteni.

Kövessétek a nyomokat, és fejtsétek meg a rejtélyt, még mielőtt túl késő lenne!

A nyomozáshoz egy füzetet adunk, térképpel és nyomokkal, a rejtély felderítését önállóan végezhetitek, bármilyen nektek megfelelő időpontban.

A nyomozófüzetekről minden hasznos és lényeges információt megtaláltok ebben a posztban.

Körülbelül másfél-két órás program a budai Várnegyedben, összesen 2 km séta.

A füzetet megrendelheted személyes átvétellel Budapesten (II. kerület Muraközi utca 11.), vagy postai úton kézbesítve (postaköltség: 500 Ft)

Nehézségi szint: 5/4


4.900 Ft-ért (+ postaköltség) foglalható! A Megrendelés gombra kattintva vállalod, hogy elfogadod a Foglalási szabályzatot.


Nyomozófüzet rendelés (a foglalás beérkezése után emailben küldjük a számlát):


*A történet és valamennyi a történetben szereplő karakter egységesen a Budapesti Helyszínelők szellemi terméke. A történet szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve.