AKARATTYAI* KÜLDETÉS

A Budapesti Helyszínelők ezúttal a Balatonon nyomoznak. 1979-be repülünk vissza az időben, hogy megoldjunk egy rejtélyt, ami a balatonakarattyai Magasparton történt.

Hans Erik és Ulrike Viertig a Magasparton kempingeztek, de sajnos múlt éjszaka a sátrukból elloptak néhány értékes és kevésbé értékes tárgyat, illetve egy aktatáskát, amiben szupertitkos és fontos dokumentumok vannak.

Tíz gyanúsított útját kell követnetek a Balaton partján, hogy válaszolni tudjatok a küldetéskérdésekre, és megtaláljátok az aktatáskát. Indulhat a nyomozás?

A nyomozáshoz egy füzetet adunk, térképpel és nyomokkal, a rejtély felderítését önállóan végezhetitek, bármilyen nektek megfelelő időpontban.

A nyomozófüzetekről minden hasznos és lényeges információt megtaláltok ebben a posztban.

Körülbelül másfél-két órás program Balatonakarattyán a Magasparton, összesen 2 km séta.

A füzetet megrendelheted személyes átvétellel Budapesten (II. kerület Muraközi utca 11.), Balatonakarattyán (Balatonakarattya, Ságvári utca 16.) vagy postai úton kézbesítve (postaköltség: 500 Ft)

Nehézségi szint: 5/3


4.900 Ft-ért (+ postaköltség) foglalható! A Megrendelés gombra kattintva vállalod, hogy elfogadod a Foglalási szabályzatot.


Nyomozófüzet rendelés (a foglalás beérkezése után emailben küldjük a számlát):


*A történet és valamennyi a történetben szereplő karakter egységesen a Budapesti Helyszínelők szellemi terméke. A történet szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve.