OLD FIRENZE* KÜLDETÉS

A nyolcvanas években a Táncsics Mihály utcai Old Firenze bár híres-hírhedt találkozóhelye volt különféle alvilági alakoknak. Az általatok keresett banda tagjai is sok időt töltenek a bárban, amely mindegyikük otthonához nagyon közel van. Ebben a küldetésben a kerületi rendőrkapitányságnak kell segítenetek, hogy azonosítsátok a banda tagjait.

A nyomozás során összesen 8 helyszínt jártok be, amelyek mindegyikén fontos nyomokat és részleteket tudtok összegyűjteni.

Kövessétek a nyomokat, és fejtsétek meg a rejtélyt, még mielőtt túl késő lenne! A küldetést az Old Firenze élő szereplős nyomozásunk ihlette, de mind a cselekmény, mind a szereplők teljesen újak, így bátran ajánljuk mindenkinek, aki korábban velünk nyomozott.

A nyomozáshoz egy füzetet adunk, térképpel és nyomokkal, a rejtély felderítését önállóan végezhetitek, bármilyen nektek megfelelő időpontban.

A nyomozófüzetekről minden hasznos és lényeges információt megtaláltok ebben a posztban.

Körülbelül másfél-két órás program a budai Várnegyedben, összesen 1,5 km séta.

Nehézségi szint: 5/3


Nyomozófüzet ára: 6.200 Ft

A Megrendelés gombra kattintva vállalod, hogy elfogadod a Foglalási szabályzatot. A számla pénzügyi teljesítése után postán küldjük a megrendelt nyomozófüzetet. Egyszerre több nyomozófüzetet rendelnél? Itt megteheted.


Nyomozófüzet rendelés (a megrendelés feldolgozása után emailben küldjük a számlát):


*A történet és valamennyi a történetben szereplő karakter egységesen a Budapesti Helyszínelők szellemi terméke. A történet szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve.