SZENTENDREI FESTŐ* REJTÉLYE

Ismét egy nyomozásra invitálunk benneteket, ezúttal a ’30-as évekbe repülünk vissza. Rejtélyünk főszereplője Tóalmássy Ede, világhírű festőművész, a szentendrei művésztelep egyik népszerű figurája, aki immár 3 napja  nem adott életjelet magáról. 

Mi történhetett? Gyilkosság? Öngyilkosság? Emberrablás? Egy végzetes baleset? Készen álltok a rejtély megoldására?

Kövessétek végig Ede utolsó három napját a festői Szentendrén, hallgassátok meg Ede ismerőseinek beszámolóit, olvassátok el a híreket és rendőrségi beszámolókat, töltsétek ki Ede naptárának hiányzó részeit, és derítsétek ki, mi történhetett.

A nyomozáshoz egy füzetet adunk, térképpel és nyomokkal, a rejtély felderítését önállóan végezhetitek, bármilyen nektek megfelelő időpontban.

A nyomozófüzetekről minden hasznos és lényeges információt megtaláltok ebben a posztban.

Körülbelül másfél-két órás program Szentendre belvárosában, összesen 2 km séta.

Nehézségi szint: 5/3

Nyomozófüzet ára: 6.200 Ft

A Megrendelés gombra kattintva vállalod, hogy elfogadod a Foglalási szabályzatot. A számla pénzügyi teljesítése után postán küldjük a megrendelt nyomozófüzetet. Egyszerre több nyomozófüzetet rendelnél? Itt megteheted.Nyomozófüzet rendelés (a megrendelés feldolgozása után emailben küldjük a számlát):


*A történet és valamennyi a történetben szereplő karakter egységesen a Budapesti Helyszínelők szellemi terméke. A történet szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve.