A KÖNYVELŐ HALÁLA* KÜLDETÉS

1936 márciusában a rendőrnyomozók Szalontay Tivadar holttestét azonosították a budapesti Szabadság téren. A gyilkos több nyomot is hagyott, amelyek mindegyike más-más irányba tereli a nyomozást.

Ismerjétek meg a családokat, akiknek Szalontay dolgozott, illetve további embereket az ismeretségi köréből, akiknek indítéka lehetett a gyilkosság elkövetésére, hogy megfejtsétek, ki, és miért gyilkolta meg Tivadart.

A nyomozás során összesen 7 helyszínt jártok be, amelyek mindegyikén fontos nyomokat és részleteket tudtok összegyűjteni.

Kövessétek a nyomokat, és fejtsétek meg mielőbb a rejtélyt!

A nyomozáshoz egy füzetet adunk, térképpel és nyomokkal, a rejtély felderítését önállóan végezhetitek, bármilyen nektek megfelelő időpontban.

A nyomozófüzetekről minden hasznos és lényeges információt megtaláltok ebben a posztban.

Körülbelül másfél-két órás program a Szabadság tér környékén, összesen 2 km séta.

Nehézségi szint: 5/3


Nyomozófüzet ára: 6.200 Ft

A Megrendelés gombra kattintva vállalod, hogy elfogadod a Foglalási szabályzatot. A számla pénzügyi teljesítése után postán küldjük a megrendelt nyomozófüzetet. Egyszerre több nyomozófüzetet rendelnél? Itt megteheted.


Nyomozófüzet rendelés (a megrendelés feldolgozása után emailben küldjük a számlát):


*A történet és valamennyi a történetben szereplő karakter egységesen a Budapesti Helyszínelők szellemi terméke. A történet szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve.